Na het maken van de eerste afspraak ontvang je van mij een bevestigingsbrief met relevante informatie, zoals de vergoeding vanuit de zorgverzekeraar. Het kan zijn dat je nog vóór de afspraak huiswerk krijgt om van je eetpatroon en eetgedrag een realistische analyse te maken. Tijdens het eerste consult krijg je een aantal vragen over je eetgewoontes, gezondheid, medische gegevens, verwachtingen en wensen. Indien mogelijk en gewenst stellen wij samen een voedingsadvies op. Tijdens de volgende consulten geef ik uitleg en informatie over voeding en komen handige tips voor het veranderen en verbeteren van jouw eetgewoonten en leefgewoonten (die net zo belangrijk zijn).

Emotie-eten


Wil jij vrij zijn van het emotie-eten? Dan kan ik je ook behandelen. Emotionele eters gaan eten als ze verdrietig, gespannen of somber zijn. Wij onderzoeken samen in welke situaties je overmatig snoept door jouw emoties om je gevoel te dempen. 


Tijdens mijn begeleiding ontdek jij waar je op dat moment echt behoefte aan hebt, bijvoorbeeld steun, rust of een luisterend oor. Een zak chips leeg eten zorgt hier niet voor. Je ontdekt hoe je deze behoefte aan rust of steun wel kunt krijgen zonder naar eten te grijpen.

Buikklachten en PDS


PDS is geen psychische ziekte. Het is een aandoening waarbij een groot aantal organen in je lichaam betrokken zijn. 


Er zijn veel vormen van PDS; wanneer je klachten hebt en daar de oorzaak niet van weet kan dat erg frustrerend zijn. 


Gelukkig kunnen jouw klachten met de juiste voeding en leefstijl adviezen verminderd worden.

Ketenzorg


Mensen met Diabetes, COPD of met een Cardiovasculair Risico hebben naast een eventuele basisverzekering, ook recht op een vergoeding van 3 uur buiten de basisverzekering als er gewerkt wordt in een zogenaamde ketenzorg. Hierbij geldt geen eigen risico. Klik hier voor meer informatie over de dieetvergoedingen. 


Heb je alleen overgewicht en wil je graag afvallen? Dan is beweging een pré! Wanneer je deze stap neemt zal ik je stimuleren en afremmen wanneer dat nodig is

Je kunt bij Nutri-Salud terecht met verwijzing van je huisarts maar ook zonder verwijzing. Ook kun je het verwijsformulier van Nutri-Salud hier downloaden en meenemen naar jouw huisarts. Voor vragen of een afspraak kun je met mij contact opnemen via telefoonnummer: 06-34434415 of via info@nutri-salud.nl.

Ben je niet tevreden over jouw diëtist en komt je er samen niet uit? Dan kun je een klacht indienen bij de Klachtencommissie Paramedici 1e lijn (Postbus 1161, 3800 BD Amersfoort).

Praktijk De Loods

Dorpsstraat 30a

6681 BN Bemmel

Telefoon 06 3443 44 15