Naast de algemene aandachtsgebieden, diabetes CVRM, COPD, hypertensie, overgewicht en gewichtsverlies o.a. zijn mijn specialisaties:

  • Emotie eten
  • Prikkelbare Darm Syndroom
  • Voeding en kanker

Vergoeding

Basisverzekering: 3 uur per jaar voor dieetadvisering ten laste van het eigen risico. Voor kinderen tot 18 jaar geldt géén eigen risico. Aanvullende verzekering: een aantal verzekeraars vergoedt extra uren dieetadvisering. Deze uren vallen niet onder het eigen risico.

Ketenzorg

Met de Huisartsenzorgroep Overbetuwe heb ik als diëtiste een contract. De kosten van het dieetadvies vallen dan niet onder het eigen risico van de basisverzekering.


Verwijzing

Door middel van het verwijsformulier kunt u uw patiënten gemakkelijk verwijzen naar de praktijk. Als u een patiënt verwijst, dan kunt u dit ingevulde verwijsformulier meegeven, een verwijsformulier van de zorgverzekeraar of van uw eigen praktijk. U kunt ook een verwijsblok aanvragen via info@nutri-salud.nl. Wanneer doorverwijzen? Meer informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist vindt u op www.artsenwijzer.info. Download verwijsformulier Nutri-Salud


Rapportage

U ontvangt na doorverwijzing van een patiënt altijd een schriftelijke rapportage. In sommige gevallen ontvangt u van mij een tussenrapportage. Voor overleg over een patiënt kunt u met mij contact opnemen via telefoonnummer 06-34434415 of via info@nutri-salud.nl.

Praktijk De Loods

Dorpsstraat 30a

6681 BN Bemmel

Telefoon 06 3443 44 15